Blog

Beginnen met sporten

Denk je al een tijdje: “Ik wil graag gaan sporten”? Of  zelfs “Ik moet eigenlijk echt gaan sporten”? Gewoon omdat je gezonder wilt leven, of omdat je aan je lichaam wilt werken, wilt afvallen of krachtiger wil worden.

Het kan moeilijk zijn om de eerste stap te zetten naar een gezonder en sportiever leven, maar wij kunnen je daarbij helpen.

Bij Sport ’t Gooi bieden we een persoonlijke begeleiding bij het beginnen met sporten. Als je aan de slag gaat met een personal trainer maken we samen met jou een trainingsschema afgestemd op jouw niveau, wensen en doelen. Dit schema kan heel gevarieerd zijn, zowel binnen in de sportschool als buiten in de natuur of zelfs bij jou thuis. Als jij het fijn vindt om alleen te trainen of juist in een groep; het is bij ons allemaal mogelijk. Specifiek of een combinatie van alles. De ene week doe jij bijvoorbeeld outdoor fitness, de keer daarna gaan we trainen in onze private gym in Bussum.

Opzoek naar jouw programma

Wij weten dat het erg lastig kan zijn om te beginnen met sporten, omdat het doel dat je wilt bereiken zo ver weg lijkt. Dit betekent niet dat jouw doel onbereikbaar is, maar dat het programma op jou afgestemd moet worden. Zowel qua doel als je huidige conditie. Bovendien is het van belang dat je er achter komt welke soort training het beste bij jou past. Dat is nodig om het vol te kunnen houden en er plezier in te beleven. Hier gaan wij samen met jou naar op zoek. Als de vorm en intensiteit van de trainingen die bij jou passen duidelijk zijn, is het bereiken van je doel in zicht.

Als je dan gestart bent met sporten is het ook belangrijk dat er geen blessures komen en dat jouw schema eventueel wordt aangepast aan jouw ontwikkelingen. Dit houden wij nauwlettend voor je in de gaten en je kunt ons er ook op aanspreken. Wij willen echt samen met jou naar je doel toewerken, hiervoor is het van belang dat we goed met elkaar communiceren.

Wij geven jou graag een vrijblijvend advies, neem daarom snel contact met ons op. De eerste stap om te beginnen met sporten is dan gezet.

Reacties