Blog

Dunne benen

Vind je je benen te dik? Of wil je gewoon extra dunnen benen om in de zomer te schitteren in een korte broek? Als je bereidt bent om hard te werken en veel inspanning te leveren kunnen wij je hierbij helpen. Want slanke benen vragen veel geduld en doorzettingsvermogen.

Veel mensen denken dat door kort en heel intensief te gaan trainen snel resultaat te behalen is. Maar juist voor het krijgen van dunne en slanke benen is tijd nodig en niet één specifieke oefening.  

Ook het opbouwen van de intensiteit de oefeningen en de belasting van je spieren is heel belangrijk. Het begint met kleine dingen zoals vaker de fiets pakken, altijd de trap nemen in plaats van de lift en veel lopen. Deze basis kun je al leggen in je dagelijkse leven. Dit in combinatie met speciale oefeningen en trainingen die wij samen met jou kiezen zal echt tot resultaat en dus mooie, dunne en slanke benen leiden. Naast alleen de oefeningen voor dunne benen bieden wij speciale BBB trainingen aan. Dit zijn speciale trainingen voor benen, buik en billen.

Oefenen als tweede natuur

Voor veel mensen is het lastig om in hun dagelijkse leven kleine sport oefeningen toe te voegen aan hun routine. Wij stellen daarom voor om samen met jou te bespreken hoe jouw dagen eruit zien zodat we jou een persoonlijk advies kunnen geven hoe we naast ons trainingsschema kleine oefeningen kunnen toevoegen aan jouw manier van leven. Zodat het een tweede natuur wordt en je na het bereiken van je dunne benen niet terugvalt, maar ze gemakkelijk in shape kunt houden.

Een schema op maat kan echt gemaakt worden met een personal trainer, dit kan je ook samen doen met bijvoorbeeld vier vrienden waardoor het weer voordeliger wordt. Kijk voor meer informatie hierover op de website!

Een bonus van het toevoegen van allerlei kleine en eenvoudige oefeningen in je dagelijkse leven is dat je over het algemeen een gezondere levensstijl krijgt, waar jij je sowieso beter bij voelt. Je krijgt ook meer plezier in bewegen en voelt je fitter, waardoor je weer meer aankunt en meer bereikt.

Het hebben van dunne benen die je in de zomer kan showen in een mooi jurkje of in je bikini op het strand is natuurlijk de droom van elke vrouw. En om deze droom werkelijkheid te maken moet je even doorzetten, maar dan ben jij deze zomer wel die ene vrouw waar iedereen jaloers naar kijkt! En naast mooie benen levert het sporten je ook nog meer energie, vitaliteit en gezondheid op.

Wij van Sport ’t Gooi vinden het een uitdaging om met jou te gaan werken voor die mooie dunne benen!

Reacties