Nieuws

Hardlopen met een twist bij met nieuwe les Bootrun

Hou jij van hardlopen? Wil jij een mooie route afleggen samen in een klein groepje? Dan is de dit HET moment om aan te sluiten bij onze nieuwe les: Bootrun. Lekker 45 min hardlopen onder begeleiding van de instructeur. We wisselen het hardlopen af met korte circuit training en oefeningen. Kortom een heerlijke les!

Nieuwe les

Wij luisteren altijd nauw naar onze leden. Begin dit jaar ontstond de vraag naar meer lessen gericht op core-stability en daar ontstond het nu succesvolle Core-Attack. Ook was er meer belangstelling voor diepgang bij het kickboksen en ook daar hebben we een losse les voor gemaakt.

Nu zweeft al een tijd de vraag naar een uitgebreide hardloop les. Lekker door de mooie natuur in groepsverband hardlopen. De les is er zeker tot einde zomer.

Hardlopen in een groep

De zon komt door, het blijft langer licht en het wordt warmer. Dit is natuurlijk het beste moment om nieuwe lessen te introduren. Vanaf deze april dit jaar verzorgen wij naast Bootcamp, Inferno en al die andere gave outdoor fitness lessen ook Bootrun. De focust ligt op het hardlopen, uiteraard onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur.

Maar het zou geen les van Sportgooi zijn als er ook niet wordt gedacht aan het kracht aspect. Tijdens de les wisselen we het hardlopen dan ook af met kracht rondo’s puur met je lichaamsgewicht. Dit zorgt voor de perfecte mix van cardio, kracht en fun.

Aanmelden

Aanmelden gaat natuurlijk via het portaal en dan in de agenda. Zien we jou deze week?

Reacties