Blog

Mooie billen

Mooie billen wie wil dat nou niet? Wat mooie billen zijn dat bepaal jij zelf. Om ze te krijgen en te houden, gaan wij je helpen.

Een van de aspecten voor mooie billen zijn spieren, en die kun je trainen. Daar zijn speciale oefeningen voor nodig en wij bij Sport ’t Gooi weten welke dat zijn. Het is belangrijk om de trainingen die voor jou het meeste effect hebben  en voor jou haalbaar zijn te kiezen. Naast dat je je billen traint leveren de juiste oefeningen niet alleen mooie billen op, maar train je ook je benen en je rug waardoor je over het algemeen beter in shape komt. We bieden ook speciale BBB, benen, buik en billen, trainingen aan. Dus ben als jij streeft naar mooie billen is deze training misschien ook wel wat voor jou.

Afwisseling met focus

Om het trainen van je billen uitdagend te houden stellen wij een programma op waarbij je afwisselende trainingsoefeningen doet, uiteraard wel gefocust op je doel. Dit programma zal zowel binnen als buiten plaatsvinden. Wil je een individueel persoonlijk programma, dan is het beste om met een personal trainer aan de slag te gaan. Maar je kan natuurlijk ook met een groepje van bijvoorbeeld vier vrienden trainen onder begeleiding van een personal trainer. De kosten blijven dan wat lager, maar jullie krijgen toch die intensieve begeleiding waarnaar jullie op zoek zijn. Dat werkt stimulerend waardoor je het beter zult volhouden en sneller resultaat bereikt.

Om het beste resultaat te krijgen is het van belang dat je gevarieerd traint, maar ook met vaste regelmaat. Hierbij is het belangrijk dat je jezelf blijft uitdagen en tot het uiterste te  gaan. Extra begeleiding van ons is dan heel prettig, al is het maar voor dat steuntje in de rug als je het even niet meer op kunt brengen.

Al met al, doe het niet alleen, maak gebruik van onze kennis en hulp om tot de voor jou mooie billen te komen. Dan kan jij deze zomer stralend het strand op met net zulke mooie billen als J Lo. Wij gaan graag met je aan de slag!

Reacties