Nieuws

Nieuwe lessen, addons en meer

De laatste oliebollen worden genuttigd, de kerstboom wordt afgetakeld en de sportschoenen worden weer tevoorschijn gehaald. Het is zover, 2019 is begonnen.

Misschien doe je aan goede voornemens, misschien is het niks voor jou. Wij hebben ze wel, ieder jaar weer en één daarvan is altijd de sportervaring optimaliseren. En ook dit jaar hebben we weer het een en ander in werking gezet om jullie nog beter te bedienen.

Vorig jaar zijn we begonnen met het geven van meerdere soorten lessen, zodat je als lid bij Sportgooi een complete trainingservaring hebt. Dit jaar willen we daar nog een schepje bovenop doen, zodat je een nog persoonlijker rooster voor jezelf kunt maken.

Abonnementen en Rittenkaarten

Als je in 2018 een abonnement hebt afgesloten en je in 2019 blijft trainen zal er niks voor je veranderen. Mocht je opzeggen en later in het jaar weer lid worden, of bijvoorbeeld willen overstappen dan introduceren wij nieuwe tarieven.
 

Thema’s en producten

Jullie zijn van ons maandelijkse thema’s gewend zoals kracht, hiit en endurance. Elke maand wisselde deze thema’s zodat alles even vaak aan bod kwam. Om jou meer keuzevrijheid te geven hebben we de thema’s opgedeeld in verschillende lessen. Deze lessen komen wekelijks terug. Dit betekent dat jij elke week je favoriete lessen kunt volgen! Je kunt aan de slag met de volgende thema’s:

Bootcamp POWER De kracht workout waar materiaal centraal staat. Eerder teruggekomen als bijvoorbeeld old-school bootcamp.
Bootcamp ENDURANCE De cardio workout waar je serieus met je conditie aan de slag gaat. Bekend van het thema uithoudingsvermogen.
Bootcamp INFERNO De HIIT workout die draait om explosiviteit. De les duurt nu 45 minuten en er is weer materiaal aanwezig.
De lessen Bootrun(zomer), Kickboks en Ab-attack zullen blijven zoals ze waren.

De ADD-ONS

Om jou meer tools te geven om je fitness doelen te behalen en te onderhouden bieden we een nieuwe feature aan binnen Sportgooi, addons! Een addon is eigenlijk een upgrade bovenop je abonnement. Een addon is per maand opzegbaar of betreft een eenmalige betaling, super flexibel dus. Hieronder de verschillende addons.

Personal Coaching Wil jij serieuzer aan de slag met bootcamp? Met personal coaching spreek je elke maand persoonlijk met de trainer over het behalen van jouw doelen. Dit gesprek zal via Skype lopen en daar word je geholpen met het (opnieuw) inrichten van jouw ideale lifestyle. Ze zullen de juiste vragen stellen en tips & tricks geven om tot nieuwe inzichten komen waardoor de kans om je doel te halen aanzienlijk groter wordt. De coachlessen plan je net zo makkelijk in als een bootcamples. Deze addon kost €25,-.

Personal Training Persoonlijke begeleiding van de trainer die jou in staat stelt je doelen te behalen. Train net als bij de bootcamp lekker buiten. Met Personal Training heb je één op één training met de personal trainer die alles van je bijhoudt (voeding, training, slaap). Deze trainingen zullen per 4 lessen verkocht worden voor €45,-  per les. De les duurt maximaal 45 minuten en wordt buiten gegeven op een van de leslocaties (of in overleg een andere locatie). Zolang deze addon actief is kost je bootcamp abonnement slechts €19,95 per maand. Daarnaast krijg je de voedingsrichtlijnen cadeau.

Voedingsrichtlijnen Vanaf het nieuwe jaar kan je bij ons voedingsrichtlijnen aanschaffen die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek van de afgelopen jaren. Deze hebben we in samenwerking met een aantal proefpersonen ontwikkeld en de resultaten zijn duidelijk zichtbaar. Ze helpen je bij het afvallen, fitter worden en bij het opbouwen van nieuwe eetgewoonten.


Enthousiast? Wij hopen van wel! Om het jaar goed te beginnen krijgen jullie 15% korting op een addon naar keuze t/m 31 januari.


Voor ons rest er nog maar één ding.. de allerbeste wensen voor 2019! We gaan weer knallen. Heb je vragen of wil je gebruik maken van de actie? Stuur een berichtje naar info@sportgooi.nl.

Reacties