Blog

Outdoor fitness

Hou je van fitness, maar wil je meer afwisseling? Vind je de atmosfeer in de sportschool niet geweldig? En ben je graag buiten? Dan is outdoor fitness iets voor jou! Met outdoor fitness werk je net als in de sportschool aan alle facetten van een work-out, maar in een extra inspirerende omgeving.

De combinatie van fitness en de buitenlucht, geeft een unieke ervaring en maakt het sporten nog leuker. Bovendien maak je geen gebruik van de toestellen die je gewend bent, maar van je eigen lichaamsgewicht en van wat de natuur je te bieden heeft. 

Daarnaast werken wij met speciale attributen zoals gewichten, barbells en boxen, we gebruiken bankjes, een battle rope en nog veel meer. Hierdoor zijn de outdoor fitness trainingen veel gevarieerder en is het ook makkelijker om het vol te houden. Doordat je in de natuur sport is de afwisseling veel groter. Je wordt continue uitgedaagd om met steeds andere hulpmiddelen je lichaam te blijven trainen en beter in conditie te komen en te blijven. Daarnaast is het gevoel van de wind in je haren tijdens het trainen uiteraard heerlijk.

SNELLER RESULTAAT

Naast de middelen die de natuur ons biedt tijdens het outdoor fitnessen voegen wij daar specifiek trainingsmateriaal aan toe helemaal afgestemd op het outdoor fitnessen. Dit is een duidelijk onderscheid met de gebruikelijke fitnesstraining in de sportschool. Je maakt tijdens het outdoor fitnessen niet alleen gebruik van de materialen die de natuur ons biedt, maar outdoor fitnessen betekend ook dat je extra zuurstof ter beschikking hebt. Meer zuurstof zorgt voor een sneller trainingsresultaat.

Waarom met ons?

Natuurlijk kun je zelf het bos in gaan, maar haal je dan wel het maximale uit de mogelijkheden en uit jezelf?

Wij hebben veel ervaring als outdoor fitness trainers en we stellen een trainingsprogramma voor jou op maat samen, afgestemd op jouw conditie en wensen. Daarmee werken we samen aan het bereiken van jouw persoonlijke doelen, of dat nu conditie, kracht of gewicht is. Bij de meeste outdoor fitness trainingen zullen meerdere mensen meedoen. Niet alleen gezellig, maar bovendien kun je als extra stimulans van elkaars energie gebruik maken. Wil je alleen of met een paar vrienden een keer een training in je eigen achtertuin? Wij trainen ook op locatie met een personal trainer. Geen training zal hetzelfde zijn.

Reacties