Nieuws

Personal Training in Huizen en Bussum

Personal training in Huizen en Bussum, we hebben het voor elkaar! Zowel binnen als buiten kunnen wij je begeleiden naar jouw sportdoel. Of je nu sterker wilt worden, af wilt vallen of gewoon een fittere levensstijl wilt aannemen onze gediplomeerde trainers gaan je helpen.

Uniek concept

Ken je dat, een uur trainen waarvan je de helft praat? Wij ook en daarom werken wij met 30 minuten trainingen. Dit zorgt voor een super effectieve training en houdt het betaalbaar. Naast de trainingen krijg je toegang tot onze voedings- en fitness apps die je on track houden.

Resultaat gericht

In een paar weken Personal Training kun je al veel bereiken maar voor het beste resultaat heb je langer de tijd nodig. Je moet bekend worden met de oefeningen, je lichaam moet de tijd en ruimte krijgen om elke training net wat sterker te worden. Onze pakketten hebben daarom een minimale duur van drie maanden. Op deze manier kunnen wij dedicated met jouw aan slag en weten we zeker dat jij binnen die drie maanden je doel behaald.

Gratis intake

Lijkt Personal Training in Huizen of Bussum je wat? Vraag een gratis intake aan! Dit is een gesprek met de Personal Trainer waarin je kennis maakt en jouw doelen bespreekt. Wees gerust, je zit nergens aan vast. De intake vraag je aan via info@sportgooi.nl.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze Personal Training bekijk dan onze Personal pagina

Reacties