Nieuws

Sportgooi anno 2018

Wat een jaar. Nieuwe lessen, nieuwe gezichten, oude gezichten, mooie events… wat hebben we mooie dingen gedaan. Voorop staat jullie progressie. Keer op keer zien we dat jullie sterker worden, fitter worden en met veel plezier blijven sporten. Daar doen we het voor, fit worden en blijven op een manier die je blijft volhouden en kunt integreren in je levensstijl.

We zijn al een lange tijd bezig met iets groots. Iets wat er voor gaat zorgen dat jij als lid nog meer kunt sporten. Nog meer lessen kunt volgen en nog meer resultaat kunt behalen. Er gaat volgend jaar veel veranderen, en we zijn zo blij dat we dit eindelijk met jullie kunnen delen. Zonder verder oponthoud presenteren wij jullie Sportgooi – De meest volledige outdoor fitness ervaring in het Gooi.

Sportgooi anno 2018

In 2017 hebben we nieuwe lensvormen geïntroduceerd. Deze gaan we nu volledig aanbieden in Huizen, Bussum en Hilversum. Vanaf januari doe je mee met Bootcamp,  Inferno, kickboks en meer. Ook introduceren we twee nieuwe soorten lessen: Core attack en Bootrun(vanaf april).

Nieuwe lestijden

Om zo efficiënt mogelijk te trainen introduceren we nieuwe lestijden. Zo werken we met 30, 45 en 90 minuten. Je zult zien dat bijvoorbeeld een Inferno les 30 minuten is en een Bootcamp les 45 minuten. Bij Mud Masters trainingen gaan we 90 minuten aan de slag. Op deze manier train je zo efficiënt mogelijk en kunnen wij een volledig lesaanbod bieden.

Nieuw lesrooster

We hebben een nieuw rooster gemaakt met maar liefst 19 lessen in het najaar en rond de 24 in het voorjaar.

Nieuw materiaal

We hebben flink wat nieuw materiaal ingeslagen. Zo hebben we meer kettlebells, power bands, stootkussens, scheenbeschermers en nieuwe matjes!

Nieuwe les vormen

Er zijn een aantal nieuwe les vormen bijgekomen die jullie inmiddels kennen zoals Inferno en Kickboks. Hier komen twee nieuwe lessen bij.

Core attack: Een sterke “core” is de basis van een goede houding, de basis van een sterk lichaam. In deze les draait alles om het versterken van die core. Verwacht veel buikspier training en oefeningen voor het verbeteren van je evenwicht. We starten met deze les in Hilversum maar hij komt snel in het rooster van de andere locaties.

Bootrun: Houd jij van hardlopen door de mooiste plekjes in het Gooi? Wil jij werken aan je conditie? Dan is deze les voor jou. Samen met de instructeur leggen we mooie routes af, doen we onderweg korte circuitjes en wisselen we af met HIIT oefeningen. Deze lessen komen eind maart in het rooster.

Prijslijst 2018

Vanaf januari ziet de prijslijst er iets anders uit. Je kunt uiteraard nog steeds met een rittenkaart of abonnement bij ons sporten. Afhankelijk hoe veel je wilt sporten is er nu altijd een abonnement die bij je past. Ook hebben we de maandelijks opzegbare abonnementsvorm behouden!

De abonnementen gaan nu per kwartaal of zijn maandelijks opzegbaar. Voor iedereen die graag 1x per week wilt sporten hebben we nu een abonnement.

 

Met deze veranderingen brengen wij Sportgooi tot een nieuw niveau. Wij kunnen niet wachten op het nieuwe jaar. Alvast heel fijne feestdagen en een goed nieuw jaar!

Sportieve groet | Team Sportgooi

Reacties