Nieuws

Sportgooi Personal Training nu ook in Amersfoort

Het is zover, we zijn gestart in Amersfoort! Er is lang over gepraat en gespeculeerd maar we did it! Vanaf april 2018 verzorgen wij de Personal training op de drie locaties van Basic-Fit. Oh man, wat zijn we enthousiast!

Na de succesvolle start in Basic-Fit Hilversum krijgen we nu de kans om ons te bewijzen in Amersfoort. De samenwerking met Basic-Fit is goed ontvangen bij de klanten en inmiddels trainen we 30+ mensen. We trainen per half uur helemaal gefocust op het te behalen doel. Elke deelnemer gaat, samen met ons, de commitment aan om drie maanden keihard te werken. Het blijft zo gaaf om te zien wat mensen kunnen bereiken als ze echt willen.

Nieuwe trainers

We hebben nog meer goed nieuws. We mogen twee nieuwe trainers verwelkomen bij het Sportgooi team. In Mei zal er nog iemand aansluiten. Binnenkort natuurlijk te zien op de website! De trainers raken snel vol dus we blijven opzoek gaan naar nieuwe trainers(m/v) om personal training te geven in Amersfoort.

Plannen

De combinatie personal training en outdoor fitness is natuurlijk gaaf. Er zijn plannen om een bootcamp op te richting in Amersfoort. Zo is de link compleet en kan je bij Sportgooi op alle locaties buiten groepslessen volgend en (binnen) personal training krijgen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze Personal Training bekijk dan onze Personal pagina

Reacties