Nieuws

We kunnen niet wachten

Allereerst wensen wij iedereen sterkte toe in deze lastige tijd. Wij hopen dat jullie en de mensen om je heen gezond zijn en blijven.

De afgelopen weken zijn de online Bootcamp lessen een succes! We ontvangen veel positieve reacties en zijn blij om te zien dat we er met zijn alle alles aan doen om fit te blijven. Daarnaast zijn we goed met de sportschool in gesprek over hoe we mogelijk weer open kunnen na 20 mei. En ook of en wat de mogelijkheden zijn bij verlenging van de maatregelen.

Naast de voorbereiding zijn we ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Zo zijn we bezig met een online platform waar je online fitness & voedings -schema’s kunt vinden. Zowel algemene schema’s als schema’s op maat. Deze schema’s komen in de vorm van een mini e-book met alle basisinformatie over fitness. Ook zijn we twee nieuwe diensten aan het testen namelijk Personal Training aan huis en Personal Training op locatie. Op deze manier hopen we meer opties te bieden om te kunnen sporten.

Al met al draaien we op volle toeren en kunnen we niet wachten tot we weer open mogen. Voor nu, blijf gezond, houd afstand en let op de mensen om je heen.

Tot snel,

Team Sportgooi,
Bert, Ismee, Aziz, Wendy, Julian Roy & Ilja

Reacties