Nieuws

We mogen weer sporten

We mogen weer. We gaan weer. Maandag 11 mei pakken we zowel de bootcamp als de personal training weer op. Hoe gaat dat in zijn werk?

Alle vormen van training zullen buiten plaatsvinden onder strikte regels en protocollen van het RIVM. Als er vanuit ons materialen worden verstrekt, zullen die voor en na de les grondig schoongemaakt worden. Verder hanteren we ruim 1.5 meter tussen elkaar en sporten we in groepen van maximaal 10 personen inclusief trainer.

Hoe zullen de bootcamplessen plaatsvinden?

De bootcamplessen zullen weer plaatsvinden volgens het bekende rooster. De les op zaterdag wordt op de Crailoseweg verzorgt. Alles werkt zoals normaal, je meld je aan via het rooster en komt naar de aangewezen locatie. Op locatie vertelt de trainer hoe de les er uit zal gaan zien. Kom op tijd, meld je van te voren aan. We moeten dit samen doen. Je kunt je vanaf zaterdag aanmelden voor de les van volgende week. 

Hoe zal de personal training plaatsvinden?

Elke trainer krijgt zijn eigen locatie, spullen en rooster. Je meld je net zoals altijd aan door een slot te kiezen wanneer je wilt trainen. De trainingen hebben hetzelfde format als in de gym, 30 minuten knallen! Tijdens de les garanderen wij ruim 1.5 meter afstand en gedesinfecteerd materiaal zodat het voor alle partijen veilig is om te trainen. Deze lessen volg je gewoon op het abonnement wat je al hebt.

Dank voor alle lieve berichten, jullie loyaliteit en geduld. We kunnen niet wachten om weer samen met jullie aan de slag te gaan.

Nog geen lid?

Vraag een gratis intake aan via de website.

Sportieve groet,
Team Sportgooi

Reacties