Over ons

Over Sportgooi

Sportgooi

Welkom bij Sportgooi. Wij zijn de meest volledige fitness ervaring in het Gooi en omstreken. Iedereen is anders. Iedereen heeft een ander (sport) doel. Maar wat we allemaal gemeen hebben is dat we gezond willen zijn en ons goed willen voelen. Fitness en Lifestyle hebben een enorm grote invloed op hoe je je voelt. En dat is precies waar wij ons elke dag mee bezig houden. Wij begeleiden mensen op het gebied van Fitness en Lifestyle.

Sportgooi Over het team

Dagelijks werken wij met een geweldig team aan jouw sportbeleving. Wij volgen de fitness & lifestyle industrie op de voet zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste methodes. Daarnaast ontwikkelen we programma’s, zoeken we goede partnerships op en zorgen we ervoor dat jij altijd kunt sporten.

Roy Lead trainer

Mijn naam is Roy, en samen gaan we tot het uiterste! Tijdens de training zorg ik ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt en elke week een stapje dichterbij je doel komt. Wanneer gaan we samen aan de slag?

Ilja Creative producer

Een gezonde lifestyle zorgt voor zo veel moois in je leven. Door te sporten, goed en lekker te eten en voldoende te rust te nemen verbeter je de kwaliteit van je leven aanzienlijk. 

Julian Trainer

Elk lichaam werkt anders. Samen gaan we aan de slag met jouw (sport) doelen. Ik zeg samen omdat we dit als team gaan doen. Op het moment dat ik je train is jouw belang ook mijn belang en gaan we samen knallen!

Ismee Trainer

Ik wil mensen te helpen bij het verkrijgen van een fitter, slanker, sterker en vitaler lichaam. Ik geloof dat mensen meer uit het leven kunnen halen door middel van sporten en gezond eten.

Bert Trainer

Mensen helpen om te komen waar ik nu sta. Vanaf het punt waar ik ben begonnen omdat (ook al lijkt het soms wel zo)niets onmogelijk is! Wanneer gaan we aan de slag?

Britt Trainer

Ik ben Britt,  het steuntje in je rug. Samen maken we gezondheid een onderdeel van jouw leven. samen werken we aan een fitter, vitaler en sterker lichaam. 

Younes Trainer

Het is voor mij van belang dat ik mensen zo goed mogelijk op de juiste wijze kan begeleiden, coachen en ondersteunen bij het behalen van de door hun gestelde doelen. Ik heb het genoegen gehad om meerdere mensen te mogen helpen met: afvallen, aankomen en algemene fitheid.