Over ons

Over Sport 't Gooi

Sportgooi

Welkom bij Sportgooi. Wij zijn de meest volledige fitness ervaring van het Gooi! Anno 2017 geven we meerdere lessen per week in Huizen, Bussum en Hilversum. Je sport altijd onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur, in een kleine groep op je eigen niveau.
 

Sportgooi Over het team

Dagelijks werken wij met een geweldig team aan jouw sportbeleving. We zijn altijd op zoek naar nieuwe lessen, spullen en kansen. Daarnaast ontwikkelen we programma’s, zoeken we goede partnerships op en zorgen we ervoor dat jij altijd kunt sporten.

Roy Trainer

Mijn naam is Roy, en ik geloof in bootcamp! Tijdens de training zorg ik ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt en elke week een stapje dichterbij je doel komt. Wanneer gaan we samen aan de slag?

Jonathan Trainer

Balans vind ik belangrijk in mijn trainingen. Ik zal je zodanig uitdagen dat je na de training een euforisch  en zelfverzekerd gevoel krijgt, met leuke mensen in een kleine groep wordt het sport een spel!

Ilja Creative producer

Het is zo zonde als je wel wilt sporten maar de sportschool niks vindt. Krachttraining in combinatie met een gezonde levensstijl is zo belangrijk. Bootcamp maakt fitness divers, uitdagend en toegankelijk. 

Arjan Trainer

Tijdens de les zorg ik ervoor dat je uitgedaagd wordt. Er is een sportieve en motiverende sfeer tijdens de training. Zo zul je de trainingen volhouden en leuk gaan vinden. Wanneer kom je een keertje langs?

Beau Trainer

Mijn missie is dat jij meer uit het leven kan halen doormiddel van wetenschappelijk onderbouwde fundamentele trainingen, Waardoor jij correct en pijnvrij kan bewegen en trainen!

Robin Trainer

Mijn missie is mensen, op een veilige en persoonlijke manier, kennis laten maken met een van de moeilijkste sporten die er zijn, Fitness. Samen een haalbaar doel stellen en samen een beweeg plan maken date past bij jouw wensen. 

Julian Trainer

Elk lichaam werkt anders. Samen gaan we aan de slag met jouw (sport) doelen. Ik zeg samen omdat we dit als team gaan doen. Op het moment dat ik je train is jouw belang ook mijn belang en gaan we samen knallen!

Ismee Trainer

Mijn missie is om mensen te helpen bij het verbeteren van hun gezondheid door het verkrijgen van een fitter, slanker, sterker en vitaler lichaam. Ik geloof dat mensen meer uit het leven kunnen halen door middel van sporten en gezond eten.

Milou Trainer

Motivatie, een stok achter de deur, een coach, hoe je het ook wilt noemen ik ga je helpen bij het bereiken van jouw doelen. Ik zie je in een van de outdoor lessen of in de sportschool!

Jij? Vacature

Wij zijn opzoek naar instructeurs(m/v) in de regio het Gooi. Ben jij gek van fitness/health en denk je dat jij een groep kunt enthousiasmeren? Stuur dan jouw CV + korte motivatie naar info@sportgooi.nl.