Groepsles in hartje blaricum

Circuittraining
waar je fit
van wordt

Wat houden onze
circuittrainingen in?

Onze circuittrainingen worden gegeven in een gezellige groep van max 7 personen. Je traint heel je lichaam zodat je merkbaar fitter wordt. Door de kleine groepen krijg je maximaal de aandacht en voorkom je blessures.

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij gemotiveerd worden? Dan zijn de circuittrainingen in Blaricum iets voor jou!

  •   Geschikt voor beginners
  •   Voor een fittere sterkere jij
  •   Zeer effectief afvallen
  •   Kleine groep max 7 pers

Fit worden op de meest gezonde manier

Fitness moet ervoor zorgen dat jij je in het dagelijks leven fitter en energieker voelt. Dat je op een gezond gewicht komt en blijft. Het moet de kwaliteit van je leven verbeteren. Daar richten wij onze circuittrainingen op in. Je traint niet alleen je kracht maar ook je balans, snelheid en reactievermogen. Kortom je traint heel je lichaam.

Omdat je altijd in een groep van maximaal 7 personen traint, gebruik je ook elkaars energie en word je gestimuleerd om door te gaan en het langer vol te houden. De oefeningen zijn leuk om te doen en de gezelligheid zorgt ervoor dat je blijft komen.

Een stok achter de deur is voor velen belangrijk. Zelf sporten is ontzettend lastig om te doen. Bovendien in samen sporten veel leuker! De leuke groepsdynamiek zorgt ervoor dat je niet snel verzaakt. Een keertje geen zin gaat veel minder vaak voorkomen, en jij gaat meer sporten omdat het leuk is

Blessure vrij trainen

Wij maken gebruik van zeer unieke apparatuur uit Italië van het merk Reaxing. Deze top grade apparaten worden wereldwijd ingezet door personal trainers, fysiotherapeuten en topsporters. Je traint veel met je eigen weerstand en met impact gewichten. Dat zijn gewichten waar water in zit. Dat zorgt voor een compleet andere training dan je gewend bent!

Je traint altijd op je eigen niveau. De trainer let daar ook op. Je kunt variëren in gewicht, herhalingen en moeilijkheidsgraad. Zo blijf je altijd trainen en raak je niet geblesseerd.

Altijd een stok achter de deur

De trainer en de groep vormen jouw motivators. Daarnaast is het “fun” aspect bij een circuittraining heel sterk aanwezig. Dit gaat ervoor zorgen dat je het snel leuk vindt om te doen. Dat is ons geheim. Hoe weinig zin je ook had in de traditionele sportschool, de kans dat je het hier leuk gaat vinden is groot.

Gratis proefles circuittraining

Onze lessen en studio in Blaricum zijn anders dan de traditionele sportschool. Daarom willen wij dat je eerst kosteloos kunt ervaren hoe de lessen bij ons werken. Je bent bij deze van harte uitgenodigd voor een gratis proefles.

Welke niveaus zijn er?

We houden de groepen klein, max. 7 deelnemers. Daarnaast gebruiken we verschillende gewichten en oefeningen. Op deze manier kan iedereen sporten op zijn eigen niveau. 

Ik heb een blessure wat nu?

Afhankelijk van je blessure kunnen we kijken of je mee kunt doen. Meld je gewoon aan en zet het bij je aanmelding!

Wat moet ik meenemen?

Kom in je favoriete sportoutfit, neem binnen (sport)schoenen mee en zorg voor een flesje water. Er zijn kluisjes aanwezig.