Bootcamp

Bootcamp
door heel
het gooi

wat houden onze
bootcamp lessen in?

Bootcamp is in feite een intensief trainingsprogramma dat je in de natuur in groepsverband uitvoert. Je gaat aan de slag met gewichten, de battlerope, stangen, matjes, steps en nog veel meer! Daarnaast hanteren wij thema’s zodat elke training anders en uitdagend zal zijn.

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? En ben jij graag buiten? Dan zijn de bootcamp lessen in Hilversum, Huizen en Bussum van Sport ’t Gooi echt iets voor jou.

  • Geschikt voor beginners
  • Geschikt voor gevorderden
  •  Geen ervaring nodig
  •  Onze lessen gaan altijd door

Buiten sporten? Ga voor een bootcamp training!

Alle gebruikelijke oefeningen uit de sportschool vormen de basis van de bootcamp, maar nu gebruik makend van materialen en ‘toestellen’ die de natuur ons biedt. Wij nemen echt de sportschool mee naar buiten doordat we trainen met speciaal voor de bootcamp meegebracht trainingsmateriaal zoals gewichten, barbells en MMA handschoenen, en natuurlijk je eigen lichaamsgewicht en dat van je groepsgenoten. Omdat je altijd in een groep traint, gebruik je ook elkaars energie en word je gestimuleerd om door te gaan en vol te houden. Ook gezelligheid is een aspect wat we vaak terugzien in onze bootcamps.

Deelname aan een bootcamp zorgt er ook voor dat je niet snel verzaakt. Als je alleen traint kun je gemakkelijk zeggen: “ik heb vandaag geen tijd of geen zin”. Als je traint in groepsverband wil jij je mede bootcampers natuurlijk niet in de steek laten en zal je dus minder snel niet gaan trainen. Uiteraard zullen wij als trainers je ook stimuleren om mee te blijven doen door het bootcamp programma zo gevarieerd mogelijk te maken.

De low en Middle groepen

Om het uiterste uit jou te kunnen halen werken wij met verschillende trainingsniveau’s waar wij de samenstelling van onze groepen op baseren. Er zal altijd wel een groep zijn van jouw niveau. Wij geven bootcamp trainingen door heel ’t Gooi. Hierdoor zijn de omstandigheden altijd verschillen en blijft de training gevarieerd. Je kunt er voor kiezen om alleen in jouw woonplaats te trainen, maar ben je op zoek naar extra veel afwisseling en vind je het leuk om in verschillende groepen te trainen, dan maken we een speciaal programma voor je.

Een bootcamp training volgen is gevarieerd trainen, uitdagend, gezellig en intensief. Samen met onze begeleiding zorgt dit voor een perfect resultaat en dat jij met veel plezier aan sport doet. Wij hopen je snel te zien, je bent van harte welkom.

 

Welke niveaus zijn er?

We hebben een Low en een Middle groep. Begin je net met sport sluit dan aan bij de Low. Ben je op conditie en heb je al fitness ervaring, probeer dan de Middle. 

Ik heb een blessure wat nu?

Afhankelijk van je blessure kunnen we kijken of je mee kunt doen. Meld je gewoon aan en zet het bij je aanmelding!

Wat moet ik meenemen?

Kleed je in laagjes, zorg voor stevige hardloop schoenen en neem een flesje water mee.

Super leuke lessen, lekker veel afwisseling. De manier van coachen en begeleiden is erg prettig en een goede positieve sfeer. Top lekker in de buitenlucht, na iedere les weer blij dat ik mee mag doen. 5

Sportgooi
Ines review sportgooi