Bootcamp

Bootcamp
door heel
het gooi

wat houden onze
bootcamp lessen in?

Bootcamp is in feite een intensief trainingsprogramma dat je in de natuur in groepsverband uitvoert. Je gaat aan de slag met gewichten, de battlerope, stangen, matjes, steps en nog veel meer! Daarnaast hanteren wij thema’s zodat elke training anders en uitdagend zal zijn.

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? En ben jij graag buiten? Dan zijn de bootcamp lessen in Hilversum, Huizen en Bussum van Sport ’t Gooi echt iets voor jou.

  • Geschikt voor beginners
  • Geschikt voor gevorderden
  •  Geen ervaring nodig
  •  Onze lessen gaan altijd door

Buiten sporten? Ga voor een bootcamp training!

Alle gebruikelijke oefeningen uit de sportschool vormen de basis van de bootcamp, maar nu gebruik makend van materialen en ‘toestellen’ die de natuur ons biedt. Wij nemen echt de sportschool mee naar buiten doordat we trainen met speciaal voor de bootcamp meegebracht trainingsmateriaal zoals gewichten, barbells en zandzakken, en natuurlijk je eigen lichaamsgewicht en dat van je groepsgenoten. Omdat je altijd in een groep traint, gebruik je ook elkaars energie en word je gestimuleerd om door te gaan en vol te houden. Ook gezelligheid is een aspect wat we vaak terugzien in onze bootcamps.

Deelname aan een bootcamp zorgt er ook voor dat je niet snel verzaakt. Als je alleen traint kun je gemakkelijk zeggen: “ik heb vandaag geen tijd of geen zin”. Als je traint in groepsverband wil jij je mede bootcampers natuurlijk niet in de steek laten en zal je dus minder snel niet gaan trainen. Uiteraard zullen wij als trainers je ook stimuleren om mee te blijven doen door het bootcamp programma zo gevarieerd mogelijk te maken.

Altijd trainen op eigen niveau

Om het uiterste uit jou te kunnen halen werken wij met verschillende gewichten en variaties in de oefeningen. Op deze manier sport je altijd op je eigen niveau. Wij geven bootcamp trainingen door heel ’t Gooi. Hierdoor zijn de omstandigheden altijd verschillend en blijft de training gevarieerd. Je kunt er voor kiezen om alleen in jouw woonplaats te trainen, maar ben je op zoek naar extra veel afwisseling en vind je het leuk om in verschillende groepen te trainen, dan ben je ook welkom op andere bootcamp locaties.

Makkelijk instapniveau

Om te zorgen dat we je goed in de gaten kunnen houden zijn de bootcamp groepen niet groter dan 12 deelnemers. Op deze manier kunnen we iedereen corrigeren en motiveren en blijft het persoonlijk. Wees dus niet bang als je net start, we gaan je helpen. Een bootcamp training volgen is gevarieerd trainen, uitdagend, gezellig en intensief. Samen met onze begeleiding zorgt dit voor een perfect resultaat en dat jij met veel plezier aan sport doet. Wij hopen je snel te zien, je bent van harte welkom.

 

Welke niveaus zijn er?

We houden de groepen klein, max. 12 deelnemers. Daarnaast hebben we verschillende gewichten mee. Op deze manier kan iedereen sporten op zijn eigen niveau. 

Ik heb een blessure wat nu?

Afhankelijk van je blessure kunnen we kijken of je mee kunt doen. Meld je gewoon aan en zet het bij je aanmelding!

Wat moet ik meenemen?

Kleed je in laagjes, zorg voor stevige hardloop schoenen en neem een flesje water mee.

Ik wil graag sporten/hardlopen, blessure-vrij, buiten, en in de buurt, met anderen samen, iets nieuws en gevarieerd, en niet te vroeg op de avond of juist op zaterdag ochtend. En ook nog begeleid worden door enthousiastelingen die er verstand van hebben. 5

Sportgooi
Peter review sportgooi