Bootrun

Hardlopen
in een leuke
groep.

Dit zijn trainingen van 30 minuten gericht op maximale intensiteit. Binnen 30 minuten heb je elke grote spier in je lijf getraind en ga je voldaan naar huis. Tijdens de les zorgen we voor motiverende muziek!

Ren op de mooiste plekjes in het Gooi. Mix je hardloop skills met korte krachtoefeningen, de perfectie combinatie.

  •  Hardlopen in het Gooi
  •  Max 10 man in de groep
  •  Verbeterd je conditie en snelheid
  •  Voldoening na elke les

Hardlopen en meer tijdens Bootrun

Of je nu afwisselt met bootcamp en inferno of dat je het liefst alleen maar hardloopt, als je van hardlopen houdt is deze les voor jou. In een kleine groep leg je de mooiste routes af in Huizen, Bussum en Hilversum. Onder begeleiding ga je lekker 45 minuten hardlopen in de natuur. Inmiddels weet je dat wij sterk geloven in krachttraining. Het zou daarom ook geen Sportgooi les zijn als er geen kracht element in de les verweven zit. Binnen de les wisselen we het hardlopen af met een klein kracht circuit waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt. Kortom, de les voor hardloopliefhebbers.

Hardlopen in een groep

Net als met fitness in het algemeen is het mentaal heel uitdagend. Sport je alleen ben je eerder in staat te stoppen. Je kijkt alleen maar naar de beste en hebt geen contact, dat kan snel saai worden. Bij de Bootrun lessen sport je altijd in een gezellige kleine groep. Door hard te lopen in een groep met begeleiding verbeter je elke weet je hardloop skills. Daarnaast heb je een stok achter de deur en wordt je elke week gemotiveerd om lekker te sporten in de natuur.

Verschillende technieken

Je hebt veel soorten training bij het hardlopen. Zo kun je bijvoorbeeld werken aan lange afstand lopen of interval training. Tijdens de verschillende workouts zul je alle soorten training gaan meemaken. Zo zorgen we ervoor dat je op elk vlak training na training progressie maakt. In combinatie met het kracht aspect in de les is het een heerlijke les om wekelijks te volgen.

 

Hoe lang duurt een les?

De les duurt 45 minuten. 

Kan ik meedoen als beginner?
Jazeker! Ook als beginner kom je mee in de groep. Blijkt uit de proefles dat het nog een te grote stap is? Dan stroom je lekker in bij de bootcamp groepen en binnen een paar weken probeer je het nog eens.
Wat kost deze les?

Deze les betaal je gewoon met je rittenkaart of zit bij het abonnement. 

Buiten sporten is veel gezonder en leuker daarbij heeft het samenwerken met teamgenoten een positieve stimulans, je gaat door tot het bittere einde met steun van elkaar. De trainers doen er alles aan om ons gemotiveerd te houden en de lessen gevarieerd te maken. 5

Sportgooi
Marco review sportgooi