Inferno

30 minuten
lang op hoge
intensiteit

Dit zijn trainingen van 30 minuten gericht op maximale intensiteit. Binnen 30 minuten heb je elke grote spier in je lijf getraind en ga je voldaan naar huis. Tijdens de les zorgen we voor motiverende muziek!

Sport 30 minuten op hoge intensiviteit met muziek, train heel je lichaam en verbrand minimaal 500 kcal. Lekker buiten in een kleine groep!

  •  Korte lessen, binnen 30m klaar
  •  Sporten op muziek
  •  Hoge intensiteit 
  •  Verbrand makkelijk 500kcal

Een snelle en effectieve workout

Weinig tijd of gewoon gek op hoge intensiteit? Dan zijn de Inferno lessen wat voor jou. Dit zijn trainingen van 30 minuten op hoge intensiteit. We delen de les in op maximaal vet verbranden en zorgen voor een knallende workout. Anders dan bij de bootcamp lessen hebben we hier muziek die je door de 30 minuten sleept.

Past Inferno bij mij?

Ben je bekend met fitness en heb je de conditie om even hard te lopen? Dan kan je de Inferno lessen waarschijnlijk goed volgen en kom je prima mee. Start je net met sporten raden wij aan om in een Low groep bootcamp te starten en met de tijd een Inferno les te proberen. Deze trainingen zijn ideaal als je lekker in de ochtend je sport gedaan wilt hebben of gewoon lekker wilt vlammen!

Spierkracht en uithoudingsvermogen

Zowel kracht oefeningen als het verbeteren van je uithoudingsvermogen komen aan bod tijdens de workout. Het tempo van de oefeningen en je rust ligt hoog zodat je het maximale uit die 30 minuten haalt.  Over het algemeen worden de lessen in een relatief kleine groep gegeven zodat je maximale aandacht krijgt tijdens de les.

 

Wat is het verschil?

De intensiteit ligt veel hoger. Daarnaast is er muziek en is de les ingericht op maximale verbranding van vet. 

Kan ik als beginner meedoen?
Je mag het altijd proberen. Maar als je nog geen ervaring hebt met fitness en je net begint met sporten raden wij het af.
Wat kost deze les?

Deze les betaal je gewoon met je rittenkaart of zit bij het abonnement. 

Buiten sporten is veel gezonder en leuker daarbij heeft het samenwerken met teamgenoten een positieve stimulans, je gaat door tot het bittere einde met steun van elkaar. De trainers doen er alles aan om ons gemotiveerd te houden en de lessen gevarieerd te maken. 5

Sportgooi
Marco review sportgooi