Baarn

Kom weer
helemaal
in shape

lessen voor iedereen

Tijdens de lessen ga ik je helpen om keer op keer boven jezelf uit te stijgen. De lessen zijn uitdagend voor elk niveau en elke week anders. Ben jij er klaar voor?

Bert Instructeur

Lekker uit die sportschool

Ben jij iemand die graag in de natuur is? Hou jij ervan om jezelf tijdens het sporten uit te dagen? Dan zijn de bootcamp lessen van Sportgooi in Baarn zeker iets voor jou. Een bootcamp training is een intensieve training, gebaseerd op oefeningen uit de sportschool. Het grote verschil is dat de oefeningen niet binnen de muren van de sportschool, maar in de natuur op een creatieve manier en in groepsverband worden uitgevoerd.

We maken gebruik van de 'toestellen' die we buiten in Baarn tegenkomen en de speciale trainingsmaterialen die we meenemen, zoals barbells en gewichten. Ook maak je tijdens de bootcamp in Baarn veel gebruik van je eigen lichaamsgewicht en dat van je groepsgenoten.

Zo blijf je gemotiveerd

Naast de trainingen in Huizen, Hilversum en Bussum komen wij met Sportgooi nu ook naar Baarn met onze bootcamp lessen. De trainingen zullen plaatsvinden op verschillende terreinen in Baarn, de omstandigheden zijn daardoor altijd weer anders en geen les zal hetzelfde zijn. Omdat wij als trainers inmiddels zoveel ervaring hebben met de verschillende omstandigheden waarin gesport wordt zijn we erg creatief in de oefeningen. Hierdoor wordt het voor jou nooit saai om naar bootcamp Baarn te komen voor een training. Je kunt bij bootcamp Baarn meedoen aan trainingen die wij op alle niveaus aanbieden. Door op het juiste niveau te sporten blijf je altijd verder groeien en bereik je het beste resultaat. Daarnaast zal je altijd uitgedaagd worden en zullen de bootcamp trainingen nooit gaan vervelen.

Niet alleen de afwisseling die je in de bootcamp trainingen vindt zullen jou gemotiveerd houden, ook het sporten in groepsverband helpt hier goed aan mee. Trainen in een groep zorgt voor gezelligheid tijdens het sporten en je zult merken dat je er door de motivatie van anderen ook meer plezier in krijgt. Benieuwd hoe onze bootcamp in Baarn zal zijn? Schrijf je in voor een gratis proefles en ervaar het zelf. Wij zijn ervan overtuigd dat je verslaafd raakt aan onze intensieve, gezellige en uitdagende bootcamp lessen. Hopelijk zien we je snel bij Bootcamp Baarn!