Bedrijfsfitness

Sporten op
je eigen
werk

Wij nemen de sportschool mee naar jouw werkplek

Ben jij als werkgever voor jouw bedrijf op zoek naar een plek waar werknemers kunnen sporten? Of ben jij werknemer en zoek je een plek waar je onder begeleiding kunt trainen? In beide gevallen ben je bij Sport 't Gooi aan het goede adres voor bedrijfsfitness.

Bert Instructeur

Fit personeel presteert beter

Bij bedrijfsfitness gaat het erom dat werknemers worden aangezet om te gaan bewegen, een gezondere levensstijl te creëren, en dat dit gebeurt onder deskundige begeleiding. Dit is voor veel werkgevers nodig om het ziekteverzuim in hun organisatie terug te dringen.Op lange termijn zorgt voldoende beweging ervoor dat iemand fitter is, beter bestand is tegen stress en beter in zijn vel zit, kortom een gezonde en gelukkige werknemer. Dat wil natuurlijk iedereen, of je nu werknemer of werkgever bent. Sportgooi helpt hier graag aan mee en tilt bedrijfsfitness naar een hoger level.

Naast dat sporten in de buitenlucht zorgt voor veel variatie in de lessen, zorgt de buitenlucht ook voor extra zuurstof en energie tijdens het sporten. Onze trainingen worden veelal in groepsverband gegeven, dit doen wij omdat je elkaar in een groep goed kunt motiveren om door te zetten. Tevens zorgt dit ook voor gezelligheid tijdens het sporten. Bij bedrijfsfitness zal dit ook een motiverende factor zijn. Tijdens alle trainingen zorgen we voor goede begeleiding en helpen we je waar nodig met jouw doelen. Voor meer persoonlijke begeleiding is er ook de mogelijkheid om te werken met een personal trainer. Wij kunnen je dan gerichter en persoonlijker helpen. Dat kan fijn zijn als je net begint met sporten, of liever in een kleiner gezelschap of alleen sport.

Afwisselende trainingen

In tegenstelling tot andere sportaanbieders zorgen wij bij Sportgooi voor veel afwisseling in de bedrijfsfitness trainingen en zijn wij één van de weinige die de sportschool mee naar buiten neemt. Daarnaast bieden we ook verschillende soorten trainingen aan, denk hierbij aan bootcamp op verschillende niveaus, outdoor fitness en mud masters lessen. Bij al onze buiten trainingen werken we met materialen die we in de natuur tegenkomen. Doordat wij buiten in de natuur op verschillende locaties sporten blijven de lessen heel gevarieerd en word je elke les weer opnieuw uitgedaagd om het uiterste uit jezelf te halen. .

Als je kiest voor bedrijfsfitness bij Sportgooi ben je verzekerd van afwisselende intensieve trainingen met goede begeleiding en gezelligheid van groepsgenoten voor de nodige motivatie. Wij helpen je om met bedrijfsfitness te werken aan gezondere en vitale werknemers. We hopen je snel te verwelkomen bij Sportgooi! Ook een vrijgezellenfeest komen wij graag naar jullie toe!