Bootcamp op locatie

Of het nou gaat om een vrijgezellenfeest, een kamp of een teambuiling activiteit wij komen langs voor bootcamp op locatie. We stemmen het thema af, delen de les in en zorgen voor al het materiaal zodat jullie alleen maar hoeven te sporten. 

Bootcamp voor iedereen

Tijdens een bootcamp op locatie heb je vaak te maken met een diverse groep mensen. De kans is groot dat de niveaus en leeftijden uit elkaar liggen. Tijdens de les zorgen we ervoor dat iedereen op zijn niveau met veel plezier deel kan nemen aan de bootcamp. Zeker als het om teambuilding gaat stellen we een les samen die daar aan werkt, ongeacht het niveau van de deelnemers.

Hoe ziet een bootcamp op locatie er uit?

Dit is helemaal afhankelijk van het thema en het doel van de les. Het kan om een teambuilding sessie gaan waar we aan de slag gaan met het sporten in teamverband, samenwerken en andere uitdagingen. Maar het zou ook kunnen gaan om een kamp voor de basisschoolleerlingen van groep acht. Daar zullen we meer met sport en spel gaan werken. Wat het thema ook is, we zorgen voor een sportieve gezellige tijd.

Wat hebben we nodig?

Je hebt heel weinig nodig om deel te nemen aan de les. Zorg ervoor dat de deelnemers goede sportschoenen aan hebben en makkelijke kleding dragen. Sportkleding is een pre maar dat ligt ook aan het thema van de les. Daarnaast is het belangrijk om voldoende water op de locatie te hebben.

Is een bootcamp op locatie iets voor ons?

Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van een activiteit en denk je aan bootcamp? Ben je opzoek naar een sportief, activerend en gezellig uitje? Wil je het liefst iets buiten op een locatie naar keuze met een eigen planning? Bel ons dan, gewoon om even te sparren. Wie weet zien we jullie binnenkort.