Fit in 45 minuten met Inferno

45 minuten
lang op hoge
intensiteit

Dit zijn trainingen van 45 minuten gericht op maximale intensiteit. Na deze les heb je elke grote spier in je lijf getraind en ga je voldaan naar huis. Tijdens de les zorgen we voor motiverende muziek!

Een HIIT workout op hoge intensiviteit met muziek, train heel je lichaam en verbrand minimaal 600 kcal. Lekker buiten in een kleine groep!

  • Korte lessen, binnen 30m klaar
  • Sporten op muziek
  • Hoge intensiteit 
  • Verbrand makkelijk 500kcal

Een effectieve workout op hoge intensiteit

Ben jij gek op hoge intensiteit? Dan zijn de Inferno lessen wat voor jou. Dit zijn trainingen van 45 minuten op hoge intensiteit. We delen de les in op maximaal vet verbranden en zorgen voor een knallende workout. Anders dan bij de bootcamp lessen hebben we hier muziek die je door de workout heen sleept. Je werkt in tweetallen de oefeningen af, zo blijf je gemotiveerd tot het einde.

Past Inferno bij mij?

Ben je bekend met fitness en heb je de conditie om even hard te lopen? Dan kan je de Inferno lessen waarschijnlijk goed volgen en kom je prima mee. Start je net met sporten raden wij aan om in een groep bootcamp te starten en met de tijd een Inferno les te proberen. Deze trainingen zijn ideaal als je lekker wilt vlammen.

Spierkracht en uithoudingsvermogen

We trainen met de HIIT methode tijdens deze les. Dat betekend dat je met intervallen op hoge intensiteit gaat trainen.. Het tempo van de oefeningen ligt hoog zodat je het maximale uit de les haalt.  Over het algemeen worden de lessen in een relatief kleine groep gegeven zodat je maximale aandacht krijgt tijdens de les.

 

Wat is het verschil?

De intensiteit ligt veel hoger. Daarnaast is er muziek en is de les ingericht op maximale verbranding van vet. 

Kan ik als beginner meedoen?
Je mag het altijd proberen. Maar als je nog geen ervaring hebt met fitness en je net begint met sporten raden wij het af.
Wat kost deze les?

Deze les betaal je gewoon met je rittenkaart of zit bij het abonnement.