Fit voor Mud Masters door onze speciale training

Ben jij klaar
voor deze
ervaring

wat houden onze
Mudmasters trainingen in?

Houd jij van sporten in de natuur, het uiterste uit jezelf halen en was jij al helemaal fan van de bootcamp trainingen? Dan heb je vast wel gehoord van Mud Masters, dé nieuwste trend op sportgebied..

Mud Masters is een onderdeel van obstacle running en is in Amerika de laatste jaren een enorme trend. Een trend die inmiddels ook is overgewaaid naar Nederland.

  • Speciale trainingen van 1.5 uur
  • Teambuilding, kracht en conditie
  • Train met een leuk team
  • Wij regelen tickets

Mudmasters trainingen in het gooi

Bij Mud Masters gaat het om het afleggen van een parcours door een stuk natuur, een park of een crossbaan waar veel zand en water aanwezig is. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk van punt A naar punt B komt, waarbij je verschillende obstakels achter je laat. Voorbeelden van hindernissen zijn trenches, monkeybars en muurtjes waar je overheen moet klimmen. Ook tijgeren door de modder en lopen door water zijn dingen die vaak gebeuren tijdens een Mud Masters run.

Mudmasters evenement

De Mud Masters evenementen zijn inmiddels erg bekend en worden internationaal veelvuldig bezocht. Wij van Sportgooi gaan de uitdaging aan, we gaan speciale Mud Master trainingen geven om uiteindelijk met een groep van minimaal tien personen mee te doen aan de Mud Master run in september in Biddinghuizen. We richten ons tijdens deze trainingen op de obstakels die je ook tegenkomt in het parcours van Mud Masters zodat je goed voorbereid wordt op het zware parcours dat je te wachten staat in september. Naast het trainen van je fysieke kracht, zullen we met de Mud Master training ook werken aan het mentaal sterker worden en aan teambuilding. Dit zijn namelijk ook erg grote aspecten van een mud run en dingen waar je jezelf in kunt trainen.

Train 6 weken lang met het team

De Mud Master trainingen zullen plaatsvinden op de zondagochtend. Iedereen is welkom om met ons mee te trainen, ook als je geen ervaring hebt met het trainen voor een obstacle run ben je van harte welkom. Samen met een enthousiaste groep zullen wij je dan klaarstomen voor de Mud Masters run in Biddinghuizen.

De Mud Master trainingen zullen gevarieerd, uitdagend en intensief zijn. Ben jij bereid om zowel fysiek als mentaal het uiterste uit jezelf te halen en dit te testen tijdens een echte wedstrijd? Ga dan met ons de uitdaging aan!Ga jij helemaal los op de verschillende obstacle runs en wil je daarvoor trainen? Sluit je dan aan bij onze trainingen en bereid je voor op de volgende race!

Wat is het verschil met andere lessen?

We stomen je klaar voor de hindernissen op het evenement. Daarnaast is teambuilding een groot element van de trainingen.

Kan ik met een eigen groep meetrainen?

Uiteraard en je groep mag ook meetrainen. Informeer naar de mogelijkheden. 

Waar worden de lessen gegeven?

We zoeken mooie terreinen op in het Gooi. Over het algemeen in Bussum, huizen en Hilversum.