Bussum

Sporten
aan de
hei

lessen voor iedereen

Tijdens de lessen ga ik je helpen om keer op keer boven jezelf uit te stijgen. De lessen zijn uitdagend voor elk niveau en elke week anders. Ben jij er klaar voor?

Jonathan Hoebee Instructeur

Buiten sporten

Hou jij enorm van sporten en wil je tot het uiterste gaan om je doelen te bereiken? Hou je er ook van om buiten te zijn? Dan zijn de bootcamp lessen van Sportgooi in Bussum helemaal wat voor jou. Bij de bootcamp Bussum trainen we aan de hand van een uitdagend trainingsprogramma voor elk niveau die we buiten in de natuur in groepsverband uitvoeren. We nemen de sportschool met ons mee naar buiten!

We maken gebruik van attributen die de natuur ons biedt en we nemen speciale trainingsmaterialen mee zoals gewichten, barbells en box handschoenen. Ook hebben we bankjes, een battle rope en maken we tijdens de trainingen natuurlijk gebruik van je eigen lichaamsgewicht en dat van je groepsgenoten.

De sportschool mee naar buiten

De bootcamp trainingen van Sportgooi in Bussum zijn makkelijk te bereiken. Het is daarom gemakkelijk om een moment op de dag richting Bussum te gaan om mee te doen aan een training. Maar de echte reden dat je mee zou willen doen aan een bootcamp training in Bussum is natuurlijk de uitdaging in het sporten die de natuur ons in Bussum biedt en de energie die je daarvan krijgt. Door het trainen in de buitenlucht krijg je veel meer zuurstof binnen en hierdoor krijg je sneller resultaat en zal jij je doelen sneller bereiken. Daarnaast is geen bootcamp training in Bussum hetzelfde omdat je traint op verschillende terreinen onder verschillende omstandigheden. Het sporten blijft hierdoor altijd uitdagend en verrassend. Omdat je ook altijd in een groep traint blijft het sporten ook nog gezellig en zal je merken dat je het makkelijker kan volhouden.

Als je extra begeleiding wilt op het gebied van voeding en persoonlijke aandacht om je doelen te bereiken, dan zit je helemaal goed bij bootcamp Bussum. In Bussum werken wij nauw samen met een voedingsdeskundige, waardoor wij je extra advies kunnen geven over de juiste voeding. Tevens kun je in Bussum ook aan het werk met een personal trainer om het sporten naar een volgend niveau te tillen. Het trainingsschema wordt helemaal op jou afgestemd waardoor je sneller je doelen zult bereiken. Als je deelneemt aan een bootcamp training in Bussum zal je altijd zeker zijn van een uitdagende en intensieve training die ook nog eens gevarieerd en gezellig is. Dit komt door onze kennis en ervaring en doordat je in een groep sport. Hopelijk tot ziens bij bootcamp Bussum!