Hilversum

Sporten
op de
hei

lessen voor iedereen

Tijdens de lessen ga ik je helpen om keer op keer boven jezelf uit te stijgen. De lessen zijn uitdagend voor elk niveau en elke week anders. Ben jij er klaar voor?

Jonathan Hoebee Instructeur

Trainen in groepsverband

Ben jij een echt buitenmens? Hou jij van sporten en wil je het uiterste uit jezelf halen? Dan zijn de bootcamp lessen van Sportgooi in Hilversum zeker iets voor jou. De bootcamp trainingen in Hilversum zijn intensieve trainingen die we in groepsverband in de natuur uitvoeren. Bij bootcamp in Hilversum trainen we zoals in de sportschool, alleen dan met attributen die de natuur ons te bieden heeft en de speciale trainingsmaterialen die we zelf met ons meenemen.

We halen de sportschool naar buiten, de natuur in. We trainen met gewichten, barbells en box handschoenen, maar maken ook gebruik van bankjes, je eigen lichaamsgewicht en het lichaamsgewicht van je groepsgenoten. De oefeningen die je normaal in de sportschool uitvoert vormen de basis van het trainingsprogramma.

Trainen op de hei

De bootcamp trainingen van Sportgooi in Hilversum zijn de eerste uitbreiding op die in Huizen. De terreinen in Hilversum zijn zeer gevarieerd. We trainen bijvoorbeeld in het park en in de hei. Hierdoor blijven de trainingen uitdagend en kunnen wij als trainers creatief zijn in de oefeningen, waardoor geen bootcamp voor jou hetzelfde zal zijn. Tevens is Hilversum goed te bereiken voor jou, dus kun je zonder problemen even in de auto springen voor een bootcamp training in de avond. Doordat je met bootcamp Hilversum altijd in groepsverband sport zijn de trainingen ook gezellig. Je wordt gestimuleerd door je groepsgenoten om door te gaan en vol te houden. En je wilt je mede sporter natuurlijk nooit in de steek laten door een bootcamp over te slaan. Door de motivatie die je krijgt van anderen krijg je steeds meer plezier in het sporten.

Doordat we trainingen geven aan verschillende groepen is er voor iedereen een passende groep. De groepen voor de bootcamp Hilversum zijn ingedeeld op niveau. Er is dus altijd een groep waar jij het beste bij past. Door te trainen op het juiste niveau in de bootcamp bereik je het beste resultaat en blijf je altijd groeien. De bootcamp trainingen zullen je hierdoor ook nooit gaan vervelen. Door mee te doen aan de bootcamp in Hilversum ben je verzekerd van gevarieerde trainingen die altijd uitdagend, gezellig en intensief zullen zijn. Met onze kennis en begeleiding bereik je daarom snel je doelen en blijf je plezier beleven in het sporten. Wij hopen je snel tegen te komen bij bootcamp Hilversum!