Huizen

Sporten
aan het
strand

lessen voor iedereen

Tijdens de lessen ga ik je helpen om keer op keer boven jezelf uit te stijgen. De lessen zijn uitdagend voor elk niveau en elke week anders. Ben jij er klaar voor?

Milou Instructeur

Word bekend met de oefeningen

Ben jij een echte sporter die het uiterste uit zichzelf wilt halen? En hou je ervan om in de natuur te zijn? Dan zijn de bootcamp lessen van Sportgooi in Huizen echt iets voor jou. Bootcamp in Huizen is een intensief trainingsprogramma dat je in de natuur in groepsverband uitvoert. De oefeningen die je normaal gesproken in de sportschool doet vormen de basis van de bootcamp.

De sportschool nemen we mee naar buiten. We maken gebruik van materialen en ‘toestellen’ die de natuur ons biedt en we nemen zelf speciaal trainingsmateriaal voor de bootcamp mee zoals gewichten, barbells en box handschoenen. Daarnaast maken we met de bootcamp natuurlijk veel gebruik van je eigen lichaamsgewicht en dat van de je groepsgenoten.

Een vertrouwde omgeving

De bootcamp trainingen van Sportgooi zijn begonnen in Huizen. We kennen het terrein inmiddels door en door waardoor geen training hetzelfde zal zijn. Ook trainen we bij de bootcamp Huizen op verschillende terreinen zoals op het surfstrand, in het bos en op het plein. Door te trainen in verschillende omstandigheden op gevarieerde terreinen blijft het sporten uitdagend. En met de vele leden van bootcamp Huizen is het trainen altijd gezellig. Door het trainen in een groep maak je namelijk ook gebruik van elkaars energie als motivatie voor jezelf en word je gestimuleerd om door te gaan. En daarnaast zullen wij als trainers je ook blijven stimuleren om mee te blijven doen aan de bootcamp in Huizen door het programma zo gevarieerd mogelijk te houden. 

We geven bootcamps in Huizen op verschillende trainingsniveau’s. Door de vele leden die we al hebben in Huizen zal er altijd een groep zijn van jouw niveau. Je traint dus sowieso uitdagend waardoor je weer vooruit komt en plezier blijft beleven in het sporten. Als je meedoet aan een bootcamp in Huizen ben je zeker van een gevarieerde, uitdagende, gezellige en intensieve training. Samen met onze begeleiding zorgt dit voor een perfect resultaat en het bereiken van je doelen met het sporten. We hopen je snel te zien bij ons bootcamp in Huizen!