Personal trainer aan huis

Thuis fitness
met jouw
trainer

Wat is Personal training
aan huis?

1 op 1 lessen met de personal trainer aan huis. De volledige training is op maat gemaakt en zorgvuldig afgesteld op jouw fitnessdoelen. Jij bepaalt waar, wanneer en hoe we gaan trainen. Wij zorgen ervoor dat jij uitgedaagd wordt en met veel energie verder gaat met je dag.

Personal training in de tuin, het bos of gewoon in de woonkamer. Elke training is op maat gemaakt en wij verzorgen alle materialen.

  •   Wij komen naar jou
  •   100% aandacht & resultaat
  •   Op maat gemaakt fitnessplan
  •   Diverse trainingen

Als je kiest voor personal training dan kies je voor een investering in jezelf. Je wilt werken aan je fitness, aan een betere versie van jezelf. Dit is een van de betere investeringen die je kunt maken. Je bent opzoek naar een Personal trainer aan huis. De redenen om thuis te trainen verschillen enorm. Misschien wil je efficiënter met je tijd om gaan. Of misschien wil je gewoon meer privacy en train je liever in je eigen tuin. Wat je reden ook is, wij verzorgen jouw volledige training op maat.

Jij bepaalt waar, wanneer en hoe je wilt trainen. Wij komen vervolgens met alle benodigde materialen naar jou toe. Alles is gebaseerd op jouw persoonlijke fitness doel. Wij stellen een zorgvuldig fitness plan op met daarin richtlijnen voor je training en voeding maar ook voor je complete lifestyle.

Diverse training aan huis

Krachttraining is een van de meest effectieve manieren om fitter en sterker te worden. Met personal training aan huis verzorgen wij niet alleen krachttraining maar bieden wij een breed scala aan fitness aan. Zo doen we ook aan kickboksen, HIIT en kettlebell trainingen. Jij kiest welke vorm van training je prettig vindt en samen gaan we voor het beste mogelijke resultaat. Op deze manier is geen een training hetzelfde en zorgen wij ervoor dat je continu progressie maakt. Samen sporten kan heel leuk en motiverend zijn. Sport je liever samen met een familielid of vriend/collega? Geen probleem, wij bieden trainingen aan tot maximaal 4 personen.

Personal training is maatwerk

Personal training is maatwerk en dat is nog belangrijker bij een personal trainer aan huis. Tijdens, maar ook buiten de training om is jouw doel onze prioriteit. Verwacht dus alle aandacht en begeleiding die nodig is. Naast de training aan huis zorgen wij ook voor een op maat gemaakt professioneel fitness & voeding schema. Zo kun je ook buiten de lessen om zelfstandig aan de slag met je gezondheid. Daarnaast zijn wij 6 dagen in de week bereikbaar voor vragen en adviezen rondom fitness & lifestyle.

Personal training aan huis in en rondom het Gooi

Wij zijn actief in en rondom het Gooi. Met een personal trainer aan huis nemen wij de complete sportschool ervaring met ons mee. Of je nou wilt trainen in je tuin, in het bos of in de studeerkamer wij verzorgen de complete les. Alle apparatuur die je nodig hebt nemen wij, samen met een op maat gemaakte training.

Gratis intake

Bij interesse in personal training aan huis starten wij altijd met een intake, deze kun je kosteloos aanvragen. De personal trainer neemt contact met je op om de afspraak in te plannen. Een proeftraining is ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

 

Wat kost een Personal trainer aan huis

Dat hangt af van het pakket dat je kiest. Je kunt al thuis trainen vanaf €59,-.

Zijn er lidmaatschappen?

Absoluut. We trainen minimaal 3 maanden samen. Samen willen we gaan voor duurzaam en blijven succes. Door minimaal 3 maanden te trainen kunnen we dat resultaat behalen. Je kunt ook kiezen voor 6 of 12 maanden. De prijs hangt af van hoe vaak je per week training wilt volgen.

Hoe zit het met voeding?

Wij werken een fitness plan voor je uit, hier zit ook een voedingsschema bij. Wij hanteren een all-in prijs dus hier rekenen wij niks extra's voor.

Kan ik personal training volgen al ondernemer?

Dat kan zeker. Deze kosten zijn vaak aftrekbaar, dus voordeliger. Informeer naar de mogelijheden.